Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă, 24 aprilie, la emisiunea “Prietenul de la 20:20’’ vom cunoaște un tânăr crescut și educat într-o familie ce a contribuit la succesul Reșiței, un tânăr care a dat și a intrat la patru facultăți, dar a ales Medicina – Rareș Constantin Stoiacoviciu.

Visează să fie medic în România și să facă muzică, dar mai ales să cinstească memoria bunicilor săi care au crezut în el. Rareș Stoiacoviciu este nãscut în 15 octombrie 2001, a absolvit Colegiul Național ”Mircea Eliade” din Reșița, iar în perioada liceului, s-a bucurat de reușite la olimpiade de limba germana, obținând locul 1 la faza județeană.

În prezent, este student la Facultatea de Medicină ”Victor Babeș”din Timișoara. Încã de mic a avut ca pasiune muzica, însã adevarata plãcere a cunoscut-o odatã cu împlinirea vârstei de 18 ani, când l-a cunoscut și pe vloggerul Dorian Popa, care l-a îndrumat să urmeze și această cale muzicalã. De curând, l-a cunoscut pe managerul Toma Bogand care l-a acceptat la casa sa de producție ”Voices Media”, reușind astfel colaborarea cu Mãdãlina Cernat împreună cu care a lansat piesa “Amândoi”. În perioada 2019 – 2020, şi-a lansat pe propriul canal de YouTube trei videoclipuri muzicale, iar la începutul acestei luni, cel de-al patrulea videoclip – piesa „Amândoi“, în duet cu Mădălina Cernat.

Cei doi au colaborat la realizarea acestei piese, fiind co-autori ai muzicii şi textului, iar producţia muzicală îi aparține lui Alin Radu.

Rareș Constantin Stoiacoviciu, cu numele de scenă ESHU, are un mesaj profund pentru generația matură, dar și un apel către generația sa, acela de a-și iubi țara.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.