În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi frumuseţea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

Fiecare dintre ascultătorii radiolui reşiţean poate fi într-o zi „Prietenul de la 20:20”!

În această sâmbătă de 26 iunie, ne întâlnim cu un tânăr care iubeşte arta cinematografică, este născut la Reşiţa şi absolvent al Colegiului Naţional „Diaconovici-Titz”, clasa de germană, Bogdan Dunăreanu.

„Sunt absolvent de film, la Universitatea din Essex. Am fost mereu interesat de realizarea filmelor și îmi petrec cea mai mare parte a timpului încercând să deprind noi abilități. Am o excelentă calificare în  comunicare și organizare, pe care am câștigat-o în perioada în care am facut voluntariat, la Centrul de Voluntariat Mansarda și în timpul participării mele la unele proiecte Erasmus în perioada liceului. În primul meu an, pentru unul dintre proiectele pe care le-am avut de facut, am lucrat în echipă cu alți studenți pentru a realiza un scurtmetraj, iar eu am avut rolul video-editorului. În anul al doilea am fost regizorul filmului nostru de scurtmetraj. În anul  trei am facut singur un scurtmetraj pentru lucrarea mea de licenţă. În vara anului 2019 am fost ,,profesor” de film în tabăra națională de vară „Atelier 19” de la Râul Alb şi pe parcursul a șase zile, am învățat participanții arta filmului. Le-am aratat elementele de bază ale filmului și i-am ajutat să facă trei scurtmetraje”, se descrie invitatul emisiunii „Prietenul de la 20:20”!

Aşadar, vă aşteptăm să faceţi parte din filmul nostru al cărui protagonist este, în această seară, Bogdan Dunăreanu.

Ne puteţi urmări live şi pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/ ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău