[FOTO-AUDIO] Preşedintele A.N.P.C. Claudiu Dolot, de la ora 22:15, la emisiunea Boema!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema avem invitat un prieten drag şi vechi al radioului reşiţean, care a luat viaţa treaptă cu treaptă fără a face compromisuri sau a se abate de la educaţia primită în familie, Claudiu Dolot.

De-a lungul timpului s-a remarcat ca un prieten si amfitrion devotat, dar a deţinut şi demnităţi sociale pe care le-a onorat cu profesionalism, astăzi fiind Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Dacă din punct de vedere al alimentaţiei suntem pe mâini bune, având încredere în cel ce conduce instituţia, Claudiu Dolot va avea grijă şi de sufletele noastre, în această seară, cu mărturisiri pline de emoţie, cunoscut fiind, ca fiu de ziarist, că are darul scrisului şi al vorbirii.

Are o familie frumoasă, soţia, Lavinia  este un cunoscut dascăl şi psiholog, iar fructul iubirii lor, Nicole, este  primul român premiat de CERN cu premiul „Moritz Karbach” în cadrul unui stagiu de practică.

Aşadar, o întâlnire de suflet cu omul şi nu cu funcţia, Claudiu Dolot!

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM și 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Claudiu Dolot

De același autor

Related Articles