Pompierii din Caraş-Severin sunt în alertă după ce o conductă de gaz a fost spartă pe strada Mihail Kogălniceanu din Reşiţa.

În jurul orei 11:30, printr-un apel la 112, a fost anunţat un incendiu la o conductă de gaz spartă pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Reşiţa.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 echipaje de stingere, un echipaj SMURD şi echipajul CBRN ( acţionează în cazul unor evenimente chimice, biologice, radiologice şi nucleare) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa. Pompierii militari acţionează pentru limitarea propagării incendiului şi evacuarea persoanelor din zona învecinată. La faţa locului a acţionat şi un echipaj al furnizorului de gaz care a oprit alimentarea conductei. Cu amănunte locotenet colonel George Cozariuc, prim adjunct al şefului Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă din Caraş-Severin

În urma opririi alimentării cu gaz a conductei, incendiul a fost stins. Nu s-au înregistrat victime. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Pompierii militari acţionează în continuare pentru asigurarea măsurilor PSI ce se impun în astfel de cazuri.