[FOTO] „Pe frecvențe” – sâmbătă, 10 noiembrie de la ora 15:15 cu Georgian Popovici!

283

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea, aducând „Acasă”, pe frecvențele sale oameni și poveștile lor de viață, modele pentru cei tineri, satisfacție pentru toți românii în An Centenar.

Sâmbătă, de la ora 15:15, ne întâlnim cu tânărul Georgian Popovici, care duce povestea Banatului de Munte mai departe, după ce a luat ștafeta de la tatăl său profesor universitar dr. Gheorghe Popovici.

Invitatul nostru este IT-ist și se ocupă alături de tatăl său de pagina de facebook “Banatul Montan – Ghidul tău turistic”, unde prin filmulețele și pozele postate, realizează adevărate file de istorie bănățeană online.

Îi place sportul și organizează evenimente sportive, are prieteni, amintiri, vise și idealuri despre care ne vorbește la emisiunea „Pe frecvențe”.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Răzvan Todor