Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița se poate mândri cu cea mai modernă sală de sport din județul Caraș-Severin. Investiția a fost făcută de către Compania Națională de Investiții și are o valoare de aproximativ 6 milioane de lei.

Începând cu anul școlar 2019-20200 liceeni se vor putea bucura de noua incintă în care se pot practica o varietate de sporturi. Terenul a fost conceput astfel încât, pe aceeași suprafață se poate juca fotbal, baschet, volei, tenis, handbal, badminton și tenis cu piciorul. Au fost amenajate și tribune, cu o capacitate de 180 de locuri, pentru ca pentru ca părinții să se poată bucura de competițiile la care vor participa copiii. Noua sală are 4 vestiare dotate cu grupuri sanitare proprii și dușuri, iar întregul teren de sport este prevăzut cu încălzire prin pardoseală.

La ora recepției primarul Ioan Popa a ținut să precizeze că fără ajutorul profesorului Ioan Benga, acest proiect nu s-ar fi înfăptuit. În perioada când era deputat, Ioan Benga, a făcut lobby la Compania Națională de Învestiții și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru a obține finanțarea.

Este liceul lui de suflet, a muncit foarte mult pentru el și mă bucură acest lucru. Orice investiție făcută în oraș este de bun augur și îi mulțumesc pentru implicare,a subliniat Ioan Popa.