[FOTO] Luminiţa Jivan ne dă întâlnire, sâmbătă, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Îi cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale, de aceea vă propunem să ne întâlnim, pe calea undelor, cu ei, liderii politici din Caraş-Severin într-o pstură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, ce se difuzează în fiecare sâmbătă seară.

Primul lider politic invitat este deputatul Luminiţa Jivan, preşedintele PSD Caraş-Severin, aflat în postura, mai puţin cunoscută publicului larg, de fiică, soţie şi mamă.

Invitata noastră este reprezentanta unei tinere generaţii de politicieni în România şi răspunde cu prietenie tuturor întrebărilor noastre din punctul de vedere al unei tinere doamne ce-şi doreşte să clădească alături de toţi ascultătorii noştri, România Frumoasă!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles