Echipa Ro Mountain Bike din Reşiţa a inaugurat primul centru de închirieri biciclete electrice din zona Banatului Montan, la Văliug.

Dacă ești amator de plimbări lungi pe două roți în natură și nu ai o condiție fizică excelentă sau vrei să admiri liniștit peisajele, bicicleta electrică este alternativa perfectă.

Pentru a crea o experiență de neuitat, au fost amenajate mai multe trasee de bicicletă, prin pădure, care coboară de pe Muntele Semenic la Văliug. De asemenea, pe toată perioada verii telescaunul care deservește pârtia Casa Baraj va funcționa pentru iubitorii de Mountain Bike. Totodată, va fi disponibil și serviciul de „shuttle-bus” către Semenic pentru cei care doresc coborâri spre Văliug sau Gărâna.

E-mountainbike face mai accesibil, mai ușor și mai distractiv ciclismul montan chiar și pentru cei mai puțin experimentați. Începând cu această vară, echipa Ro Mountain Bike organizează tururi ghidate în jurul celor trei lacuri de la poalele Muntelui Semenic: Gozna, Breazova și Trei Ape.