[FOTO] La emisiunea „De vorbă cu România Frumoasă!”ne reîntâlnim cu un artist de muzică populară şi totodată realizator de emisiuni de folclor la Radio România Reşiţa, Andreea Georgiana Miroşu!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22, la emisiunea „De vorbă cu România Frumoasă!”ne reîntâlnim cu un artist de muzică populară şi totodată realizator de emisiuni de folclor la Radio România Reşiţa, Andreea Georgiana Miroşu.

Alături de invitata noastră vom face vorbire despre situaţia interpreţilor de folclor după un an de pandemie, un bilanţ a ceea ce a fost şi bineînţeles planuri de viitor.

Rămâneţi cu noi pentru a vă bucura de o seară de iarnă inedită, cu muzică şi vorbă aleasă.

Vă aşteptăm  părerile la numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62 sau să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777 sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM și 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles