[FOTO] „Între noi.Rămâne între noi”, ora 22, Alexandra Nadane, Președinte la „România pentru viață”!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc informații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

„Viețile noastre se încheie în ziua în care rămânem tăcuți în privința lucrurilor care contează”, mărturisește invitata noastră, Alexandra Nadane,   Președinte la România pentru viață”!

    Director Executiv la Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, a fost Președinte la Studenți pentru Viață. Are un master în Managementul Proiectelor la SNSPA și încă unul în consiliere în asistența socială la Universitatea din București.

Trăieşte în București și în această seară de la ora 22 este invitata emisiunii „Între noi.Rămâne între noi”.

În această perioadă participă la „Tabăra din Inima Satului”, un proiect-pilot destinat copiilor, tinerilor şi dascălilor, în egală măsură, fiind închinat şi satului românesc pentru că în Patriarhia Română este Anul Omagial al Satului Românesc, al preoţilor, al profesorilor şi al primarilor gospodari, în context general. „Tabăra din Inima Satului” este una de tip educaţional organizată, sub egida Episcopiei Caransebeşului, de Centrul de Tineret Moniom, Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte, în colaborare cu Casa Corpului Didactic. Astfel, programul beneficiază şi de sprijinul primăriilor, şcolilor şi parohiilor ortodoxe.

Puteți afla mai multe informații de la invitata noastră, Alexandra Nadane, la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău