[FOTO] “Între noi. Rămâne între noi”, doi artişti plastici deosebiţi: Ana Viorica Farkaş şi Gustav Ioan Hlinka

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi”, ne întâlnim cu doi artişti plastici deosebiţi: Ana Viorica Farkaş şi Gustav Ioan Hlinka, două personalităţi ale Banatului de Munte, care s-au făcut remarcate şi apreciate prin mesajul lor artistic ce se întruchipează prin pictura naivă.

Registrul lor pictural s-a bucurat de aprecierea criticilor din domeniu, dar şi de preţuirea publicului iubitor de frumos atât în ţară cât şi în străinătate.

Puteți afla mai multe informații despre proiectele distinşilor noştri invitaţi la  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău