[FOTO] “Între noi. Rămâne între noi”, cu Christian Chioncel, Prorectorul UEMR despre cei 26 de ani ai instituţiei

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Luni, 2 iulie s-au împlinit 26 de ani de la înfiinţarea Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa! 

Despre istoria acestei instituţii de elită în peisajul Banatului de Munte vorbim cu invitatul emisiunii “Între noi. Rămâne între noi”, Christian Chioncel, Prorectorul UEMR.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Prorectorul UEMR Christian Chioncel, dar ne puteţi destăinui şi amintirile voastre de studenţi ai instituţiei din municipiul de pe Bârzava.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

 

De același autor

Related Articles