Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, de la ora 22, îi urăm bun venit Acasă tânărului nostru prieten, George Lăpădat care și-a încheiat anul de studiu în Statele Unite ale Americii.

Ca un adevărat lider al generației sale , George Lăpădat a fost Preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor la Liceul Teoretic Traian Vuia Resita, Preşedinte la Consiliul Județean al Elevilor Caraș-Severin și P.R. la Centrul de Tineret Moniom
În S.U.A a învăţat la Lakeville South High School și a reprezentat grupul romanesc de studenți de schimb la Departamentul de Stat unde a ținut un discurs memorabil în fața a mai mult de 300 de elevi de schimb din toată lumea, în fața managerilor și directorilor Consiliilor Americane pentru Educație Internațională, în fața staff-ului de la Departamentul de Stat și în fața Excelenței Sale Ambasadoarea Jennifer Galt, Deputat Principal, Secretar și Asistent în cadrul Biroului de Afaceri Culturale a Guvernului SUA.

Bucuria revederii o împărțim cu Moștemitorul României și live pe pagina de facebook Radio România Reșița, iar la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu George Lăpădat.

 

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

Comments are closed.