Weekendul acesta (5-7 iulie), în Poiana Golului din Reșița, începe Custom Reșița – festivalul care aduce pe scena din mijlocul naturii peste 20 de trupe rock și pop-rock!

Artiști precum John Newman, The Rasmus, Massive Wagons, Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra, Celelalte Cuvinte sau Alternosfera, vor spune povestea acestei ediții.

Pentru ca toți iubitorii de rock să se simtă bine în cele trei zile de neuitat, organizatorii festivalului Custom Reșița, transmit câteva informații și reguli pentru buna funcționare a evenimentului.

Biletele sau abonamentele mai pot fi achiziționate online până vineri dimineața, ora 08:00, după care, se vor găsi la punctele de vânzare special amenajate, de către organizatori. Prețul unui abonament este de 250 de lei, respectiv 100 de lei pentru biletele de o zi.

Punctele fizice de check-in, de scanare sau de vânzare a biletelor, se vor găsi în următoarele două locuri: la intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița și în parcarea magazinului Lidl din Reșița, ambele aflându-se la baza dealului ce trebuie urcat înspre Poiana Golului.

Este important de reținut că înainte de a urca la festival, toate biletele, online sau fizice, trebuie scanate la unul dintre cele două locuri menționate anterior, pentru a putea fi schimbate în brățări (brățări care trebuie purtate la încheietura mâinii pe întreaga durată de valabilitate a biletului).

Modalitatea de plată din cadrul Custom Reșița sunt jetoanele. Valoarea unui jeton este de 8 lei, iar ele se pot achita doar numerar (cash), la locațiile de Credit Points, din interiorul ariei de desfăşurare a festivalului.

Accesul la festival, către Poiana Golului va fi posibil pe jos, într-o drumeție de 15 minute, de la baza dealului, iar accesul auto înspre Poiana Golului este oprit (cu excepția mașinilor persoanelor cu dizabilități + un însoțitor).

Organizatorii pun la dispoziție microbuze speciale pentru cei cu dizabilități + un însoțitor, pentru femeile însărcinate, pentru familiile cu copii până la 5 ani și pentru cei cu sufletul tânăr (60+),  care vor pleca de vineri până duminică, înspre și de la festival, după următorul program: stația Lidl de la Trezorerie: 16:00 – 22:00 și Poiana Golului: 00:00 – 02:00

Custom Reșița își va deschide porțile zilnic la ora 14:00, primul concert va începe la ora 18, iar activităţile din cadrul festivalului se vor încheia la 30 de minute după finalul ultimului concert din fiecare seară.

Programul pentru cele trei zile de festival poate fi consultat pe site: www.customresita.ro.

foto: Alexandru Leica

3 COMENTARII

  1. Si daca te prinde ploaia cu un copil mic, unde, te ascunzi, daca nu ai voie sa urci cu masina….

    • Unde te ascunzi si daca mergi la un concert/festival care se tine într-o piață publică, îngrădită de garduri de metal și multe puncte de control. Se recomandă pelerine la purtător.

Comments are closed.