[FOTO] Drumul Triaj – Lupac a fost inaugurat, în prezența primarului Ioan Popa

Drumul care face legătura între Calea Timișoarei prin zona Triaj și Unitatea Militara din Cartierul Moroasa din Reșița a fost inaugurat.

Noua stradă are o singură bandă, cu o lățime de 4 metri și este prevăzută cu refugii. Masa maximă autorizată pe acest sector de drum fiind de 3.5 tone.

“Acest drum scurtează accesul spre Oravița, Moldova Nouă și evident spre Serbia, pentru cei care vin din zona Govândari, Caransebeș sau Lugoj. Este important pentru că nu se va mai aglomera traficul în Luncă, Centrul Civic, Universitate sau Policlinică. Am decis ca acest drum să fie cu sens unic, pe urcare, deoarece a fost proiectat cu o bandă destul de îngustă. Dacă circulația s-ar desfășura în ambele sensuri, ar deveni destul de riscant și atâta timp cât putem preveni evenimentele neplăcute, de ce sa nu o facem,” a precizat Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița.

Investiția în această bretea rutieră de aproximativ un kilometru este de peste 2.450.000 de lei și a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Prin folosirea acestei variante de traseu, drumul spre Oravița va fi scurtat cu aproximativ 4 kilometri. 

1 COMENTARIU

  1. Sunt camioane, tiruri care trebuie să intre în moroasa pe sensul unic să meargă spre Oravița, era bine să poată pe această bretea…
    Dar nu vreau să fiu “Gică Contra” , e bine când se face ceva! Felicitări administrației locale și la mai multe!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles