Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În memoria Aureliei Fătu Răduțu, de-a lungul a 25 de ani, în Banatul de Munte, în localitatea sa natală, Bocșa se organizează un festival ce-i poartă numele și care își propune pe lângă a-i cinsti memoria și să promoveze tinerele talente.

În această seară de la ora 22, despre ediția de argint a acestui festival vorbim cu directorul Festivalului Concurs Național de Interpretare Vocală a Muzicii Populare Românești „Aurelia Fătu-Răduțu”, Dan Ioan Liuț.

„Vreau să mulțumesc pentru sprijinul acordat, postului Radio România Reșița pentru că datorită acestui post Festivalul „Aurelia Fătu-Răduțu” face parte din cele 10 festivaluri de gen promovate la nivel național.Este un lucru îmbucurător ca județul nostru Caraș-Severin să fie în elita festivalurilor bine promovate”, mărturisește invitatul nostru,Dan Ioan Liuț.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu distinsul nostru invitat.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău