[FOTO-AUDIO] Despre copilărie şi pandemie cu Mara Purec la emisiunea „Cei mari în lumea celor mici”!

Motto: „De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o țară.”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, după ora 20, la emisiunea „CEI MARI ÎN LUMEA CELOR MICI”, vom lua pulsul pandemiei şi a modului cum a influenţat ea viaţa elevilor, dar şi cum solidarizează între ei, în funcţie de pasiuni şi gusturi.

Invitata noastră este elevă în clasa a VI-a a Colegiului Național „Diaconovici Tietz”, cel mai vechi edificiu de învățământ din Banatul Montan, Mara Purec are un mesaj special pentru cei din generaţia sa, dar şi pentru cei care poate au uitat că au fost cândva copii.

Deasemenea, Mara ne face mărturisiri despre ceea ce şi-ar dori ea şi colegii ei să asculte la Radio România Reşiţa, ce subiecte i-ar interesa în mod special.

Reîntâlnirea cu Mara este un prilej de bucurie, Împreună cu mica noastră invitată vom redeveni copii și ne vom reaminti ceea ce spunea, Lucian Blaga:

Copilul râde:”Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul”.

Tânărul cântă:”Jocul şi înţelepciunea mea e iubirea”.

Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e înţelepciunea”.

 „De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o țară.”

Vă invităm să rămâneţi în ţara copilăriei şi să vedeți viața prin ochii acestui copil, să zâmbiți, să reflectați și mai ales să vă bucurați de o seară de martie minunată.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles