[FOTO-UPDATE] Din cauza pandemiei Comedia „Prenumele” şi toate celelalte spectacole programate ale Teatrului de Vest se anulează!

Din cauza pandemiei spectacolele “PRENUMELE” (programat pentru data de 16 octombrie de la ora 19:00) și spectacolul “A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ…ÎN AMERICA” (programat pentru data de 18 octombrie de la ora 11:00) se suspendă.

Acestă măsură a fost luată în baza Hotărârii Nr. 49 din 13.10.2019 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ca urmare a depășirii incidenței cumulate de 3/1000 în ultimele 14 zile a cazurilor din județ, măsura de închidere a teatrului se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluată la finalul acesteia.

Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea putând fi utilizate la o reprogramare a spectacolelor.

În cazul în care se dorește recuperarea contravalorii, aceasta se poate face la casieria teatrului. Ne pare rău pentru inconveniență și ne dorim, ca și dumneavoastră, revenirea la normalitate a teatrului pentru o activitate care să se desfășoare în deplină siguranță, atât pentru noi cât și pentru spectatorii noștri.

UPDATE

Regia: Iohannes Lang

Din distribuție fac parte actorii:

Camelia Ghinea, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler, Marius Tudor și Robert Danci.

Profesorul de literatură Daniel și soția sa Elisabeth organizează o seară într-o atmosferă familială. Îl invită așadar pe fratele Elisabethei, Victor și partenera sa însărcinată, precum și pe Claudiu, un prieten vechi, din copilărie. Victor anunță entuziasmat grupul că fiul său încă nenăscut se va numi Adolf. Din acel moment începe o dezbatere acerbă, plină de situații comice neprevăzute, dezvăluiri și momente hilare ce pun la grea încercare prietenia lor. Așadar, reîntâlnirea familiei ia o cu totul altă formă iar seara este un dezastru …

„Prenumele” este o comedie franţuzească, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul dintre rolurile principale. Spectacolul a fost nominalizat la mai multe premii Molière, iar ulterior a fost adaptat şi pentru marile ecrane, filmul primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Radio România Reşiţa este partener  media al Teatrului de Vest!

Pentru evitarea aglomeraţiei la casă înaintea spectacolului sau a riscului epuizării biletelor, recomandăm achiziţionarea acestora din timp.

După ora de începere a spectacolului, accesul în sală va fi STRICT INTERZIS.

Biletele neutilizate îşi pierd valabilitatea.Informaţii suplimentare puteţi obţine la casieria teatrului:Casa de bilete: 0355 404 222

Organizator Spectacole: ION GABI GIAMĂNU-Tel.: 0771 654 638.