O amendă de 7.000 de lei au aplicat lucrătorii Comisariatului judeţean pentru protecţia consumatorilor Caraş-Severin în urma mai multor sesizări privind calitatea unor produse de pe rafturile unui supermarket din zona Lunca Pomostului din municipiul Reşiţa. Comisarul şef Isabelle Humă, a tranmis pentru Radio Reşiţa că a fost vorba despre crenvurşti, caşcaval şi fructe. Acestea se găseau la raftul cu produse al căror termen se apropia de data expirării. În momentul descinderii, produsele erau în vânzare, iar cele din carne şi lactate prezentau semne vizibile de deficienţe termice necorespunzătoare şi alterare.

Radio Reşiţa a luat legătura şi cu unul dintre consumatorii care au făcut plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi am aflat:

Acestea au fost retrase imediat de la comercializare şi trimise spre o unitate de neutralizare. În urma controlului a fost contactat şi reprezentantul legal al retailerului, cu drept de semnătură, cu care urmează să fie încheiat procesul verbal de constatare, a mai subliniat Isabelle Humă.

Foto: Radio Reşiţa, OJPC Caraş-Severin