[UPDATE][FOTO] Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Caraş-Severin a somat Primăria Reşiţa să colecteze gunoaiele de pe drumul către Târnova

[UPDATE] În urma imaginilor publicate de Radio Reşiţa, Garda Naţională de Mediu, Comisariatul Judeţean Caraş-Severin s-a deplasat la locaţie şi a constatat neregulile prezentate. Comisarul şef Senina Dreve a declarat că Primăria municipiului a intervenit şi a făcut curăţenie în zona prezentată, iar urmare acestui incident va purta discuţii cu primarul comunei cărăşene Târnova pentru o delimitare clară a suprafeţelor celor două localităţi.

Foto: GNMCJCS

***

27.06.2020: Aviz autorităţilor de mediu: Natura Banatului de Munte, năpădită de… gunoaie!

Pe mai multe tronsoane ale drumului comunal care face legătura între municipiul Reşiţa şi comuna Târnova, concetăţeni certaţi cu legea şi bunele maniere depozitează deşeuri din gospodărie, debarasându-se de ele în cadrul natural mirific al Banatului de Munte.

În repetate rânduri am imortalizat astfel de instantanee şi le-am trimis Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul Caraş-Severin însă nu a fost luată nicio măsură. Şi-atunci mă întreb pentru ce avem autorităţi de mediu dacă există doar cu numele, se cheltuie bani mulţi pentru salariile aşa zişilor comisari de mediu, iar natura are grav de suferit, precum şi ochiul şi sufletul iubitorului de drumeţie.

Cazuri similare imortalizate recent de Radio Reşiţa există şi în cartierul reşiţean Driglovăţ, pe drumul de centură al oraşului, precum şi pe drumul naţional 58 dintre municipiul Reşiţa şi comuna Caraşova.

Foto: Radio România Reşiţa

De același autor

Related Articles