Alianța USR PLUS Caraș-Severin și-a prezentat astăzi candidații pentru Parlamentul României.

Este vorba despre oameni noi în politica din județ, oameni care și-au construit în mod independent experiența profesională, care au dat rezultate în mediul privat sau în cadrul ONG-urilor, oameni care au simțit că nu mai au un viitor dacă clasa politică nu se schimbă din temelii, a spus copreședintele Alianței, Andrei Plujar, candidat pentru Camera Deputaților.

Sunt oameni noi în politica din județul nostru, oameni care și-au construit în mod independent experiența profesională, care au dat rezultate în mediul privat sau în cadrul ONG-urilor, sunt oameni care au ieșit din zona de confort personală pentru că au simțit că nu mai au un viitor dacă clasa politică nu se schimbă din temelii. Cred că ne aflăm la răscruce, mulți dintre noi suntem în situația de a alege între a ne implica sau a pleca din țară. Aveți în fața voastră o echipă de oameni noi, altfel decât s-au obișnuit cărășenii de mai bine de 30 de ani. Suntem curajoși, pentru că de multe ori ni s-a spus că nu avem experiență și notorietate în politică și că nu avem șanse reale să ne „batem” cu greii, dar eu vă întreb, este un lucru negativ lipsa de experiență în politică? Cui a folosit faptul că avem aceiași politicieni? A contat pentru români această experiență, s-a văzut în modul în care a fost condusă România de la Revoluție și până acum? S-a văzut! Dar nu în sens pozitiv, după 30 de ani tot nu avem infrastructură, nu avem spitale, nu avem condiții în școli, în România, corupția încă e în băncile  Parlamentului, încă se taie păduri și încă e hoție! 

Candidații pentru Parlamentul României, au fost aleși în urma unei competiții interne organizate la începutul acestei luni, a spus, la rândul său, profesorul Miroslav Tașcu-Stavre, candidat și el pentru Camera Deputaților.

Programul de guvernare al Alianței USR PLUS conține 40 de angajamente importante, primele 3 fiind axate pe școală, infrastructură și sănătate.

Candidații pentru Camera Deputaților:

· Andrei Plujar

· Miroslav Tascu-Stavre

· Teodora Sinculeț

· Cristian Coadă

· Marius Măgurean

· Alexandra Gavrilă

· Constantin Boia

Candidații pentru Senat:

· Luminița Dolângă

· Sabin Răciu

· Martin Silviu

· Teodorescu Maria