[FOTO-AUDIO] Obiecte decorative din lut și fulgi de zăpadă din macramé, la Centrul de Voluntariat Reșița

Centrul de Voluntariat Reșița a încheiat vineri, 18 decembrie proiectul ”Atelier de olărit”, început în luna octombrie a acestui an, finanțat prin programul ”Încredere în Reșița” al Primăriei orașului de pe Bârzava. Zeci de copii și tineri au putut descoperi o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și au învățat să facă obiecte decorative din lut. Participanții au învățat să le realizeze pe roata olarului și au făcut și modelaj în lut.

Preocuparea noastră constantă este aceea de a contribui alături de alți actori din comunitate la oferta de programe de educație nonformală, acționând cu impact direct pentru îmbunătățirea vieții comune din oraș”,

Cea mai recentă activitate, Atelierul ”fulgilor de zăpadă”, a fost organizată miercuri, 16 octombrie. Participanții au putut confecționa împletituri cu sfoară prin tehnica macrame, împletituri în forma fulgilor de zăpadă. Atelierul s-a desfășurat cu un număr restrâns de participanți la sediul Centrului Mansarda și cu mulți alții, online.

Cursurile au fost gratuite și vor continua în anul 2021, tot gratis.

sursa foto: Centrul de Voluntariat Reșița