[FOTO-AUDIO] Expoziția ”Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie” la sărbătoarea ” Radio Reșița – 25 de ani”

Expoziția itinerantă de fotografii ”Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie” se va afla în sfârşit de săptămână în centrul orașului, u ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate a Radio Reșița.

Organizatorul acesteia, fotograful Daniel Puşcău:

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care au vizitat expoziția, au fost câteva mii de persoane, conform estimărilor noastre. Săptămâna aceasta ea poate fi vizionată pe Aleea pietonală Bielefeld, iar mai apoi fiindcă e sărbătoarea Reșiței și sărbătoarea Radio Reșița-25 de ani de activitate vom amplasa expoziția în centrul orașului. Expoziția va putea fi vizitată de la ora 9 până seara, când se vor încheia manifestările organizate de Radio Reșița la ceas aniversar”, a spus Daniel Pușcău. 

    

Reamintim, fotografiile sunt realizate în uzinele reșițene și la centrala hidroelectrică Grebla, așa cum se prezintă ele în prezent. Autori sunt de cursanții clasei de Artă Fotografică a Școlii Populare de Arte și Meserii ”Ion Românu” din Reșița: Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă, Karina Tincul, Victor Ghițescu, David Ghilea, Doru Goșnea, Simona Hurduzeu, Răzvan Ciuvelic și Petru Dragomir.

De săptămâna viitoare expoziția se va afla în Parcul Tricolorului și face parte din proiectele culturale și artistice propuse de comunitatea locală cu ocazia aniversării a 250 de ani de industrie la Reșița, finanțate de municipalitate prin programul „Granturi. Reșița 250 de ani de foc nestins”.

sursa foto:Victor Ghițescu