În fiecare an, de 1 Iunie, membrele Clubului Lions Onix Reșița au adus bucurie pentru sute de copii. Atât de obișnuiți sunt cei mici cu doamnele încât pentru ei 1 Iunie a devenit Ziua Pachetelor. Anul acesta, acțiunea s-a transformat în Caravana Copiilor pentru a ajunge la cât mai mulți micuți.

În aceste zile, Caravana Copiilor, distribuie peste 260 de pachete cu dulciuri, copiilor de la grădinițele și școlile din Secu și Mociur, Centrul de zi “ABC”, sectia Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, grădinița cu program normal din cartierul Muncitoresc, grădinița de la Azil, centrele Primăvara, Raisa si Moniom.

Și firma Pangram-Monte-Banato ne-a ajutat și astfel am reușit să aducem un zâmbet pe fețele multor copii, care au trait o reală bucurie în “Ziua pachetelor”, cum sugestiv au numit-o, ne-a declarat dr. Felicia Quint, președintele Clubului Lions Onix.

De-a lungul timpului, Clubul Lions Onix Reșița s-a implicat în nenumărate acțiuni umanitare, aducând speranță și bucurie în comunitatea locală.