Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița se redeschide de miercuri, 1 septembrie. După o lună dedicată lucrărilor anuale de întreținere, bazinul olimpic îi așteaptă pe toți pasionații de natație pentru perfomanță și agrement. Laurențiu Plestici ,administratorul Complexului anunță că de marți, 31 august încep înscrierile pentru diferitele cursuri:

Au fost lucrări mai ample, de întrețiere, deoarece noi am avut deschis bazinul din luna mai a anului 2020. Am evacuat apa din bazin, am igienizat cuva bazinului și toate spațiile din interior , am filtrat apa. De asemenea am reabilitat camerele de duș, vestiarele, sala de forță. Toate lucrările au fost executate cu personalul propriu din cadrul Complexului. De marți, 31 august îi așteptăm pe reșițeni să vină pentru înscrieri la casieria bazinului pentru cursurile de perfecționare și inițiere, agrement. Cursurile de inițiere vor începe din data de 6 septembrie, iar cele de agrement din data de 1 septembrie. Sportivii de performanță sunt așteptați în două serii, din data de 6 septembrie, respective 13 septembrie. Pentru înscrieri este nevoie de adeverință de clinic sănătos de la medicul de familie și de la medicul dermatolog. Nu este nevoie de un certificat de vaccinare anticovid. Primii înotători vor intra în bazin miercuri, 1 septembrie la ora 7.00. Cursurile de inițiere se vor desfășura în zilele de luni, marți, miercuri și vineri de la ora 16 la ora 18, iar pentru adulți luni, miercuri și vineri de la ora 19-20. Avem program și de gimnastică în apă marți și joi de la ora 19-20.

  Casieria Complexului Municipal de Sport și Sănătate din Reșița este deschisă luni și miercuri între orele 10 -17, iar marți, joi și vineri între orele 8.30 -15.30.