[FOTO-AUDIO] Astăzi, se ridică cortina la Teatrul de Vest cu o “CERERE ÎN CĂSĂTORIE”!

În conformitate cu Hotărârea nr. 11/03.02.2021, a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Teatrul de Vest Reșița își deschide porțile și vă invită vineri 12 februarie și sâmbătă 13 februarie de la ora 19:00 la ⭐PREMIERA⭐ comediei “CERERE ÎN CĂSĂTORIE” după Anton Pavlovici Cehov!

Un spectacol de Sandu Grecu.

„Ursul” şi „Cererea în căsătorie” sunt două comedii ale marelui dramaturg rus Anton Pavlovici Cehov, scrise în perioada de tinereţe, înainte de capodoperele Pescăruşul, Unchiul Vania, Trei surori, Livadă cu vişini.

Cele două scrieri ale lui Cehov au un dialog atât de suculent încât le este asigurat succesul din start,, mai ales că A. P. Cehov este unul dintre primii zece scriitori cei mai citiţi în lume, opera sa răspunzând preocupărilor şi imaginii omului contemporan.

„Cerere în căsătorie”  este o farsă într-un act scrisă de Anton Pavlovici Cehov  în anul 1888 și jucată pentru prima dată la Sankt Petersburg.

Managerul Teatrului de Vest ne-a făcut cunoscut programul instituţiei pe luna februarie, specificând ca dumninică, 14 februarie de la ora 18, caransebeşenii pot vedea spectacolul „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov la ei în oraş:

„Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov ni-l aduce în prim plan pe Ivan Vasilieci care, forțat de vârsta criticã de 35 de ani, îşi încearcă norocul cu fata Ciubukovilor. Pentru frumoasa şi gospodina Natalia Stepanovna, acesta îşi ia inima în dinți şi se prezintă la uşa ei pregătit să facă pasul cel mare și să o ceară de soție. Corabia începe să se scufunde când la uşă îl aşteaptă, însă, mama Nataliei şi o grămadă de alte piedici vor fi puse în calea iubirii lor. Situațiile comice şi finalul neaşteptat îi au ca protagonişti pe tinerii actori Rusalina Bona, Ana-Maria Cizler, Robert Danci, Marius Tudor, Eugen Pădureanu și Sorin Fruntelată.

Spectacolele vor avea loc la Teatrul de Vest Reșița și se vor desfășura în condițiile de siguranță impuse respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Locurile sunt limitate!

Preț bilet: 10 Lei / 20 Lei

Bilete și pe: www.eventbook.ro

Radio România Reşiţa este partener media al Teatrului de Vest!

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Teatrul de Vest