Un om, un artist care și-a dedicat viața luminării sufletelor noastre și mai ales un actor care a luminat cu vocația sa sufletelor celor mici, pregătindu-i pentru a înțelege și iubi teatrul, se află acum la o cumpănă de viață, un drum duce spre bezna suferinței, celălalt către lumina bucuriei de a-și duce menirea mai departe pe scena vieții și a teatrului, doar că acum are nevoie de noi, de lumina bunătății și altruismului nostru…

Ce poate fi mai dificil pentru un artist decât imposibilitatea de a-și practica meseria pe care o iubește?

Cum să îi spui unui artist că nu va mai putea face ceea ce îl definește ca om, Arta!

Vorbim astăzi despre cazul actriței de la Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Loredana Alexandrescu care deja nu mai vede cu ochiul stâng, vederea fiindu-i doborâtă de o metastază. În prezent se luptă pentru salvarea ochiului drept care la fel suferă de metastaze, iar costurile celor două operații ce vor fi făcute la Debrecen (n.red.o intervenție a avut loc deja ieri ) se ridică la 4000 de euro. Nu este o sumă mare pentru un lucru atât de neprețuit cum este vederea.

Nr de cont: RO 97INGB0000999900760712

Mesajul unei prietene a actriței pe care o puteți contacta AICI dacă doriți să veniți și voi în ajutorul ei: „Alexandrescu Loredana, actriță la Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, pe care publicul nostru a văzut-o și aplaudat-o în Jocuri Magice, Vizita și Domnul Goe, Fetița cu chibrituri, Greuceanu și alte spectacole, se confruntă cu o gravă problemă de sănătate ce necesită 2 intervenții chirurgicale în valoare de 4000 euro. Noi punem mână de la mână să strângem bănuții ăștia, dar suntem puțini. Cine vrea să ni se alăture este rugat să mă contacteze în privat. Mulțumesc.”

Desigur, foarte mulți din iubitorii de teatru din Reșița păstrează în suflet icoana multor actori care s-au dedicat teatrului reșițean, iar printre ei se numără și actorul Grigore Alexandrescu care, a slujit o viaţă teatrul din municipiu.

Fie și în memoria lui și din prețuire pentru O Viață să ne unim forțele pentru a o ajuta pe Loredana Alexandrescu fiica regretatului actor, Grigore Alexandrescu.

Dacă viața este un joc magic, ca această magie să rămână trebuie să o hrănim cu bunătate, pentru ca atunci când și noi vom fi la o răscruce de drumuri să fim călăuziți de lumina faptelor bune ce ne ocrotește… astăzi dăruim, mâine vom primi ce-am dăruit.

Alexandrescu Loredana, actriță la Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad are nevoie de noi!

Sursa: Special Arad