Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte organizează cea de-a doua ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”! 

În acest an, ce a pus la grea încercare întreaga planetă, în frumoasa localitate Moniom, un grup de tineri coordonași, crescuți și educați de părintele lor spiritual Mihai Ciucur,  a fost prezent în fiecare clipă aducând mângâiere celor suferinzi, solidarizând, prin faptele lor bune și demne de urmat, cu Nădejdea, Credința și Dragostea, fiindcă Dumnezeu este Iubire!

Iubirea acestior tineri a fost dovedită de acțiunile lor, care mai de care mai diverse, de faptele și provocăile împlinite de ei, devenind un exemplu de urmat.

„Țineți minte bucuria acestei campanii? Ei bine, iată că o readucem între noi și în acest an, pentru ca perioada Postului Nașterii Domnului să fie presărată, așa cum se cuvine, de fapte bune, daruri și bucurii, atât pentru cei care primesc, cât și pentru cei care dăruiesc
.
În ce constă această campanie și ce trebuie să faceți, dacă doriți să vă implicați alături de noi în ea, fie că sunteți aproape sau departe? Tot ce trebuie să faceți este să vă doriți să fiți cel care oferă unui copil nevoiaș o pereche de ghetuțe călduroase pentru această iarnă. Iar pentru acest lucru, noi punem la dispoziție: posibilitatea fie de a achita contravaloarea unei perechi noi de ghetuțe (120 lei/pereche)”, ne-a mărturisit Anita Radics-Președintele A.T.O.R.

Așadar,în perioada 14 noiembrie-14 decembrie,   împreună să punem în ieslea Pruncului Iisus , alături de tinerii A.T.O.R.-B.M. CREDINȚĂ, NĂDEJDE ȘI DRAGOSTE pentru fiecare suflet de creștin, mai mult sau mai puțin încercat!

Anca Bica Bălălău