Fonduri de 52 de milioane de euro pentru Spitalul Județean din Timișoara!

Fonduri de 52 de milioane de euro pentru Spitalul Județean din Timișoara! Construim împreună pentru sănătatea dumneavoastră! Acesta este cel mai recent mesaj transmis de tânărul manager Raul Pătraşcu.

O nouă clădire ce va include secţiile UPU, ATI şi Centrul de Mari Arşi de la vis la realitate, deoarece în scurt timp acest proiect va fi implementat.

Prin munca enormă pe care am depus-o împreună cu colegii mei în ultimele 9 luni, am reușit să rămânem singurul Spital din România care nu a pierdut și va începe anul acesta o nouă clădire (parter + 7 etaje și heliport, o nouă unitate de UPU, ATI, Centrul de Mari Arși și săli de operație) prin bani de la Ministerul Sănătății și Banca Mondială.

Sunt o mulțime de colegi care s-au implicat și știu cât ne-am zbătut pentru a nu pierde proiectul precum celelalte centre universitare, și le mulțumesc tuturor – de la contabilitate și financiar la RUNOS, de la serviciul tehnic la cel administrativ. Mulțumesc în special pentru ajutor domnului Profesor Universitar Sandesc Dorel pentru toată munca depusă atât pentru a califica Spitalul pentru proiect, cât și cea importantă, de mai apoi, pentru a obține Hotărâri de Guvern și toate actele și avizele necesare. De asemenea, multe mulțumiri dlui. Ing. Laurențiu Stavrat care a fost alături de noi zi și noapte, urmărind proiectarea, corectând și muncind alături de noi pentru a obține toată documentația necesară.

Mulțumim, de asemenea, pentru sprijin și ajutor Ministerul Sănătăţii – România, Consiliului Judeţean și Direcției de Sănătate Publică Timiş”, ne-a declarat Raul Pătraşcu.

Conducerea spitalului a primit autorizația de construire iar în aproximativ 2 săptămâni va fi demarată licitaţia de construcție, iar prima cărămidă a acestei clădiri va fi pusă înainte de Crăciun!

Cele mai citite

Related Articles