Fie că au COVID-19 sau alte boli, şi pacienţii internaţi în cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa votează în urna mobilă

Şi bolnavii care suferă de Covid-19 vor putea vota dacă solicită urna mobilă. Chiar dacă sunt internaţi în spital sau în carantină la domiciliu, ei îşi vor exercita dreptul la vot în condiţii normale, pentru că Institutul Naţional de Sănătate Publică a dat asigurări că portul măştii de către ambele persoane diminuează aproape la maxim această raspândire a virusului.

De exemplu, cetăţenii cu SARS CoV 2 internaţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa îşi vor exercita astăzi, dreptul la vot. Urna mobilă a fost solicitată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa de către conducerea unităţii medicale pentru 52 de pacienţi. Circuitele sunt bine stabilite iar sănătatea celor care vin cu urna mobilă nu va fi pusă în pericol, ne-a asigurat purtătorul de cuvânt al spitalului, Roxana Bălan.

Şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin a suplimentat în acest sfârşit de săptămână numărul de echipaje pe timpul desfăşurării alegerilor atât pentru mediu urban cât şi pentru mediul rural.

Procesul de votare continuă fără probleme în Caraş-Severin!

De același autor

Related Articles