Festivalul Focului continuă în acest sfârşit de săptămână la Reşiţa. 2 zile de foc cu momente artistice de excepţie

Festivalul Focului a fost reprogramat pentru acest sfârşit de săptămână. Primăria Reşiţa invită cetăţenii în centrul civic astăzi şi mâine de la ora 21.00 pentru a avea parte de doua zile de foc cu momente artistice gândite special pentru acest eveniment.

Momentele artistice pline de culoare şi mişcare sunt puse în scenă de coregraful Mario Grosu alături de trupa sa de dans. Flaviu Cernescu va executa mai multe acrobaţii la înălţime iar teatrul pirotehnic de la Timişoara va contura peisajul Cetăţii de foc. Şi acest eveniment este dedicat Reşiţei industriale, 250 de ani de foc nestins.

Așa cum am promis când am decis reprogramarea Festivalului Focului, în acest weekend vom avea parte de două zile de „foc”, în centrul civic cu momente artistice gândite special pentru acest eveniment.

Ne bucură faptul că, deși evenimentul a fost reprogramat, am putut rămâne în aceeași formulă: coregraful Mario Grosu alături de minunații lui dansatori, neînfricatul Flaviu Cernescu, echipa de actori coordonați de Dan Mirea și Amor Flamis- teatrul pirotehnic de la Timișoara. Evenimentul va debuta la ora 21:30. Vă așteptăm!” transmite primăria Reşiţa.

De același autor

Related Articles