[FOTO] Eveniment cultural la Bocşa! Acordurile clasice vor răsuna din nou în cariera de piatră

După o lungă perioadă de exil în spaţiul online, fenomenul  cultural scapă treptat din chingile restricţiilor, spre bucuria iubitorilor de artă şi frumos. Se întâmplă şi în Caraş-Severin, mai exact la Bocşa, acolo unde administraţia oraşului şi Casa Orăşenească de Cultură vă invită la o nouă ediţie a deja tradiţionalului concert vienez  în cariera de piatră! Organizat în cel mai neconvenţional spaţiu posibil, evenimentul cultural promite şi anul acesta publicului o seară de neuitat.

Soliştii Crina Vezentan şi Dan Patacă, violonista Corina Murgu, balerinii Alina Mihai şi Alin Radu şi instrumentiştii  binecunoscutei Art Kammerorchester vor readuce magia acordurilor vieneze pe scena bocşeană. Iar “ghidul” publicului pentru această incursiune în lumea valsului şi a operetei va fi şi de această dată Cristian Rudic, un povestitor fermecător.

Regalul muzical din cariera de piatră aflată în zona Prindl, în spatele stadionului “Izvor”, va începe sâmbătă, 24 iulie, la ora 19.00. Intrarea publicului este liberă în limita măsurilor impuse de starea de alertă.

sursa foto: PetreDalea.ro

De același autor

Related Articles