Echipa de robotică a Liceului Tehnologic Clisura Dunării a predat aseară Spitalului Oraşenesc din Moldova Nouă primele patru viziere de protecţie necesare cadrelor medicale din linia întâi.

Deşi dispune de o minimă dotare, echipa de robotică a şcolii s-a mobilizat în acest fel în lupta împotriva Covid 19. Cu sprijinul financiar deja promis de catre administraţia publică locală şi din bugetul de sponsorizari al şcolii, elevii speră să reuşească să producă cel puţin 100 de viziere reutilizabile deoarece acestea pot fi dezinfectate.

„Echipa de robotică LTCDMN robotics a Liceului Tehnologic Clisura Dunării a predat, aseară Spitalului Orășenesc Moldova Nouă primele patru viziere de protecție(producție proprie), necesare cadrelor medicale din linia întâi din orașul nostru. Deși dispune de o minimă dotare, echipa de robotică a școlii noastre s-a mobilizat în acest fel în lupta la nivelul orașului împotriva Covid 19. Cu sprijinul financiar deja promis de către administrația publică locală și din bugetul de sponsorizări al școlii, LTCDMN robotics speră să reușească să producă cel puțin 100 de viziere reutilizabile (acestea pot fi dezinfectate). Este o lecţie pentru noi adulţii, aceşti tineri au renunţat la timpul lor liber pentru a ajuta comunitate şi pentru asta le mulţumesc”, ne-a declarat primarul Adrian Torma şi a promis că va susţine în continuare acest demers lăudabil.

Sursă foto: Adrian Torma facebook