Echipele mobile ale Spitalului Militar Timişoara ajung astăzi la şcolile din Buziaş pentru a imuniza împotriva SARS CoV-2 atât elevii cât şi persoanele vârstnice

Echipele mobile ale Spitalului Militar din Timişoara ajung astăzi la şcolile din Buziaş pentru a imuniza împotriva SARS CoV-2 atât elevii cât şi persoanele vârstnice din localitate. Copii cu vârstele cuprinse între 12 şi 15 ani se pot imuniza cu Pfizer, în timp ce adulţii pot opta între Johnson&Johnson şi Pfizer.

Mâine cadrele medicale vor ajunge şi la persoanele care nu se pot deplasa din Găvojdia urmând ca la finalul acestei săptămâni să vaccineze şi persoanele din Fibiş care participă la festivalul lavandei.

Echipele mobile de vaccinare au vaccinat ieri şi populaţia din Sânnicolau Mare, Vălcani și Dudeștii Vechi.

“Suntem alături de comunitatea bulgară din zona de vest care în număr mare au dorit să se imunizeze. Printre persoanele vaccinate se numără și elevi entuziaști și neînfricați de la liceele din Sânnicolau Mare și Dudeștii Vechi. Denis și Roxana, tineri frumoși și curajoși care iubesc viața, au venit împreună să se imunizeze împotriva virusului pandemic. Cei doi ne-au dezvăluit ce stă în spatele deciziei lor de a se vaccina.

Am venit să ne vaccinăm ca să nu intervină nici o problemă în perioada examenului de bacalaureat, pentru a ne putea crea posibilitatea de călătorie, să ne salvăm pe noi și pe cei din jurul nostru. O nouă zi încununată de succesul imunizării. Vă așteptăm în număr cât mai mare și la următoarele noastre acțiuni. Împreună învingem pandemia“, ne-au transmis reprezentanţii spitalului.

Copii cu vârstele cuprinse între 12 și 15 ani se pot imuniza cu Pfizer, în timp ce adulții pot opta între Johnson&Johnson și Pfizer.

De același autor

Related Articles