DSP Caraş-Severin confirmă: 147 persoane izolate la domiciliu şi 35 în carantină!

Potrivit raportării emise în această dimineaţă de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin, se află în autoizolare la domiciliu un număr de 147 de persoane.

Au ieşit din izolare 67 de persoane. În carantină sunt plasate în acest moment 35 de persoane. Cele mai multe persoane în autoizolare, 38 la număr sunt la Reşiţa. În Caraş-Severin există, după cum se ştie, un singur caz confirmat cu coronavirus la bărbatul de 27 de ani din Reşiţa.

DSP aşteaptă rezultatele femeii de 60 de ani cu suspiciune şi ale soţiei bărbatului confirmat cu coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin face un apel la calm pentru populația județului, în ce privește gestionarea incidenței COVID-19, în această perioadă. Dorim să sfătuim populația să aibă încredere în specialiștii din sănătatea publică dar și în tot corpulmedical implicat în salvarea vieților și sănătății cetățenilor.

„Îi sfătuim, de asemenea, să aibă încredere în Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin și în toate structurile de sub autoritatea prefectului, grupate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prezidat de prefectul Cristian Gâfu. Toate instituțiile – Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ”Semenic”, Inspectoratul de Jandarmi ”Gral bgd. Vasile Zorzor”, Serviciul Județean de Ambulanță, unitățile spitalicești din județ, Poliția Locală, administrațiile locale, Serviciul de Telecomunicații Speciale, implicate în gestionarea situației de criză generată de coronavirus, sunt, practic, zi și noapte la post. În plus, există permanentă susținere din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, al Ministerului Afacerilor Interne și al Guvernului României”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Sursa foto:viacluj.tv

De același autor

Related Articles