DSP Caraş-Severin are orar redus cu publicul dar are permanenţă între orele 08.00-22.00, pentru cei care doresc să obţină informaţii despre COVID-19

Numerele de telefon ale Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin în stare de urgenţă sunt 0255.217.769 şi 0742.250.153 şi 0771.790.501.

Puteţi folosi aceste numere pentru luarea în evidenţă dacă aţi călătorit în statele afectate de coronavirus şi trebuie să ramâneţi în autoizolare sau carantină sau dacă aveţi informaţii despre cei care se află în autoizolare la domiciliu şi nu respecta protocolul impus de autorităţi.

DSP Caraş-Severin are permanenţă între orele 08.00-22.00, susţine purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin informează cetăţenii că în condiţiile în care o persoană se află în autoizolare, după ce a călătorit într-una dintre ţările afectate de coronaviruş este obligatoriu ca întreaga familie să respecte acest protocol sanitar. În acest senş nimeni din familie sau dintre cei care locuiesc împreună cu persoana care a venit din străinătate, nu are voie să părăsească domiciliul timp de 14 zile, transmit reprezentanţii DSP.

În plus, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin are în această perioadă, din motive de securitate sanitară dar şi pentru a gestiona eficient criza generata de noul coronavirus un orar redus cu publicul. DSP, cu sediul în Reşiţa funcţionează zilnic între 9.00 şi 12.00. Va recomandăm să veniţi în instituţie doar pentru problemele care nu suportă amânare, susţine purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

De același autor

Related Articles