Drumul Judeţean 571A, între DN 57 – Gornea – Sichevița a fost reabilitat

Drumul Judeţean 571A, între DN 57 – Gornea – Sichevița a fost reabilitat, fiind turnat covor asfaltic pe o lungime de aproximativ 5,5 km.

Au fost finalizate lucrările de marcaj rutier pentru siguranța circulației pe Drumul Judeţean 571A, între DN 57 – Gornea – Sichevița, după turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de aproximativ 5,5 km. Aceste lucrări au fost executate din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin, pe programul de reparații 2020.

Totodată, Drumul Județean 571A face parte dintr-un proiect de modernizare depus la Agenţia de Dezvoltare Regională VEST pe Programul Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) – pentru care încă se așteptă finanțare. De asemenea a fost depusă la Compania Naţională de Investiţii o solicitare de includere a DJ 571A, respectiv tronsonul Sichevița-Moldovița, în PROGRAMUL NAȚIONAL DE CONSTRUCȚII DE INTERES PUBLIC SAU SOCIAL, în vederea reabilitării acestuia.

Dacă nu reușim să atragem finanțare prin cele două programe, vom continua să executăm covoare asfaltice din fonduri proprii, în limita fondurilor disponibile, potrivit Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

De același autor

Related Articles