Dragostea, sărbătorită în stil românesc pe Valea Cernei

Ciclul de evenimente prin care este marcată LUNA FEBRUARIE – LUNA IUBIRII pe Valea Cernei continuă la sfârşitul acestei săptămâni cu manifestările dedicate DRAGOBETELUI – sărbătoarea populară a iubirii la români.

Acest eveniment cuprinde cazare într-un cadru intim, cu mic dejun în regim suedez şi petrecere romantică – o procedură spa, însemnând un masaj facial, o baie revitalizantă şi o mască cu argilă. De asemenea, ne-am ocupat şi de partea de agrement şi divertisment şi vom avea ceremonii cu căsătorii de probă!„, ne-a declarat Cătălina Iovan – director de departament în cadrul Compelxului hotelier Afrodita.

Şi-au anunţat deja sosirea turişti din întreaga ţară, capacitatea de cazare fiind ocupată în proporţie de 100%. Odată cu sărbătoarea DRAGOBETELUI se încheie şi manifestările dedicate LUNII IUBIRII.

Se încheie LUNA IUBIRII pe Valea Cernei şi urmează să sărbătorim începutul primăverii, avem pregătite o serie de pachete şi ne aşteptăm oaspeţii cu cel mai mare drag!„, ne-a mărturisit Cătălina Iovan.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles