Cele două autoseciale de tip C pentru terapie intensivă, mult aşteptate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă au ajuns în Caraş-Severin. Din păcate 90% din ambulanţele din parcul nostru auto sunt vechi iar noile ambulanţe erau mai mult decât necesare, ne-a declarat managerul Ambulanţei Caraş-Severin, Adrian Truică. Parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin va avea 19 autospeciale noi.

Vă reamintim că Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin a primi în luna iunie a doua tranşă de ambulanţe. Mai exact 7 autosanitare, cu dotări de ultimă generaţie.

„Am aşteptat cu mult interes această tranşă de autosanitare. Cele două ambulanţe de tip C dorim să ajungă şi în alte substaţii acolo unde există linie de gardă, cu medici. De exemplu în Hercuane şi în Caransebeş. Intenţionăm ca acolo să ducem ambulanţele de terapie intensivă mai ales că în Herculane nu avem spital”, a precizat managerul ambulanţei cărăşene.

Vă reamintim că un alt lot de 5 autospeciale noi de tip B1/B2 au ajuns în Caraş-Severin anul trecut în luna decembrie. Vă reamintim că 90% din ambulanţele din parcul nostru auto sunt vechi iar noile ambulanţe sunt mai mult decât necesare, a mai precizat pentru Radio Reşiţa Adrian Truică.