În conformitate cu art. 8 din Ordonanţa militară nr. 2/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, Direcţia de Asistenţă Socială Reşiţa împreună cu partenerii din cadrul campaniei umanitare “MÂINILE BUCURIEI” (Asociaţia ATOR Banatul de Munte – structură a Centrului de Tineret Moniom, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Guerrilla MC Reşiţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Caraş-Severin, Organizaţia Salvaţi Copiii, filiala Caraş Severin) va identifica, monitoriza și sprijini persoanele vârstnice de peste 65 de ani din municipiul Reşiţa care nu au susţinători sau altă formă de ajutor.

„În vederea ajutorării persoanelor peste 65 ani care nu au susţinători sau altă formă de ajutor, oferim sprijin în achiziţionarea alimentelor de bază, a medicamentelor, precum și plata facturilor urgente”, au precizat reprezentanţii isntituţiei.

!!!! NU SE CONSTITUIE ÎN BENEFICIARI PERSOANELE AFLATE ÎN CARANTINĂ SAU IZOLATE/AUTOIZOLATE LA DOMICILIU

!!!! CHELTUIELILE SUNT SUPORTATE DE CĂTRE PERSOANA CARE SOLICITĂ SPRIJIN

Ne puteţi contacta de LUNI până VINERI între orele 8.00-16.00, la numerele de telefon:
0355080200
0774661202

ONG-urile. asociaţiile sau persoanele fizice care doresc să se alăture demersului nostru, în calitate de VOLUNTARI, se pot înscrie la adresa de email asistenta.sociala@primariaresita.ro.

În această situaţie de criză, facem apel la societatea civilă din municipiul Reşiţa să sprijine instituţiile implicate, iar dacă identifică persoane cu vârsta de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, să ne sesizeze la numerele de telefon afişate.

!!!! NOI SUNTEM LA MUNCĂ PENTRU VOI, VOI STAŢI ACASĂ PENTRU NOI!

1 COMENTARIU

  1. Și care este soluția pentru pensionarii care nu au ajuns la bancomat sa scoata bani pentru cheltuielile cu pricina? Se merge cu POS-ul pentru accesarea sumei datorate?
    Este exact una dintre categoriile de persoane care au nevoie de norme de aplicare a unui document normativ. Altfel, face ceva ca sa facem…

Comments are closed.