“Din dragoste pentru copii” – concert caritabil în Arhiepiscopia Aradului

Așa se intitulează Concertul Festiv – Caritabil ce îl organizează Arhiepiscopia Aradului împreună cu Fundația „Filantropia” (în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Arad), în ziua de 22 ianuarie, ora 18.30 la Palatul Cultural din Arad.

Acest concert caritabil este organizat în contextul „Anului omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români” – 2020, în Patriarhia Română, dar și cu prilejul aniversării Zilei Unirii Principatelor Române (24 ianuarie 1859), pentru a ajuta la reabilitarea Secției Pediatrie II a Spitalului Județean din Arad.

Programul concertului conține piese muzicale bisericești și patriotice interpretate de Corul de copii „Românașii” (Dirijor Marius Lăscoiu), Corul de copii „Bobocul” al Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” (Dirijor Corina Teuca), Corul „Sfântul Ioan Damaschin” (Dirijor Pr. Gabriel Streulea), Orchestra „Rapsodia Arad” (Coordonator Maestru Vasile Rus), precum și invitații Preot Marius Ciprian Pop, Petrică Pașca (taragot) și Cristian Duță (vioară).

Intrarea la concert este liberă, și sunt așteptați să participe toți cei care iubesc familia, copiii, istoria neamului românesc și comuniunea în dragostea față de Dumnezeu și viață.

Sursa: pr. Zaharia Pereş

De același autor

Related Articles