Destinația anului 2021: Banatul Montan s-a calificat în finală

Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor „lupta” în acest an pentru marele trofeu, titlul Destinaţia anului 2021 în România.

Peste 16 mii de nominalizatori au decis care sunt destinaţiile din ţară calificate in Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea.

Concursul, intens promovat în mediul online, a mobilizat cărășenii care au votat ca destinație a anului 2021, Banatul Montan. Drept răsplată, s-a clasat pe primul loc, devansând alte zone din țară ca Bucovina sau Brașov.

Banatul de Munte a fost promovat chiar de către Primăria Reșița: „Fabulosul ținut unde natura a fost atât de darnică cu pământenii poate să devină Destinația Anului 2021, în campania demarată de o televiziune și zece din cele mai importante bloguri de turism din România. Banatul Montan e locul care ar trebui descoperit și redescoperit de români datorită unui buchet extraordinar de destinații care sunt adevărate minuni ale naturii” declara Ioan Popa, edilul Municipiului.

In top 10 destinatii nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia.

Proiectul a adus in lumina reflectoarelor si alte destinatii din tara care s-au bucurat de un numar mare de nominalizari: Brasov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Arges, Tara Hategului, Toplita, Zarnesti – Piatra Craiului, Brasov, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamt.

Publicul va vota Destinația anului 2021 în România împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele 6 destinații candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, https://www.destinatiaanului.ro/, vor fi cumulate toate voturile și se va decide care destinație se va bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

De același autor

Related Articles