Desfăşurare de forţe pentru prevenirea COVID-19 în Caraş-Severin. 406 polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au desfășurat misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice!

În ultimele 24 de ore, 406 polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și pentru menținerea ordinii și liniștii publice pe raza județului Caraș-Severin.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.333 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

De asemenea, 63 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din județ au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență. Ca urmare a acțiunilor au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 152.800 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, împreună cu polițiștii locali cărășeni, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Jandarmi Caraș-Severin, militari din județul Timiș și celelalte structuri cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

De același autor

Related Articles