De când a aflat că mama sa are cancer, adolescenta Laura îşi exprimă suferinţa prin…pictură!

Cancerul loveşte şi poate distruge familii dar oare ce simte un copil în momentul în care află că cea care i-a dat viaţă, propria mama ….are CANCER?

Vestea a fost cruntă pentru tânăra Laura, o adolescentă de doar 15 ani care a suferit în tăcere o bună perioadă de timp. Din cauza durerii pe care a simţit-o la început s-a închis în ea dar a început să picteze şi toate sentimentele, toată durerea pe care o simţea o punea pe hârtie.

A trecut ceva timp de atunci, acum mama ei este bine şi pentru că a suferit de cancer la sân s-a alăturat Asociaţiei de suport Violeta din cadrul Spitalului Regional Onco Help din Timisoara. Şi aici adoloescenta o însoţeşte săptămânal, vine pictează şi le încurajează pe doamnele care au cancer. Cât despre experienţa prin care a trecut nu prea îi place să vorbească prea mult. A fost atât de grea perioada respectivă, să-şi vadă propria mamă la pământ …dar chiar şi aşa noi am reuşit să o convingem să ne spună pe scurt povestea sa.

Şi ca Laura sunt mulţi copii care suferă pentru părinţii bolnavi şi neajutoraţi. Dacă aveţi un astfel de caz în familie, nu renunţaţi, luptaţi împreună pentru că această boală poate fi invinsă!

Ajutaţi-vă părinţii! Veniţi la căsuţa de sticlă şi donaţi din puţinul vostru şi boolnavii de la Onco Help Timişoara au nevoie de voi, pentru că ei au construit un spital iar noi trebuie să-i ajutăm ca să meargă mai departe!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles