Crucea Roșie din nou alături de semeni! Un tir plin cu mobilier școlar, măști, mănuși și substanțe dezinfectante a ajuns în Caraș-Severin

Crucea Roşie continuă să fie alături de semeni, în plină pandemie de COVID-19. Un tir plin cu măşti, mănuşi, substanţe dezinfectante dar şi cu mobilier şcolar a ajuns în judeţul Caraş-Severin. Mobilierul este donaţie din Elveţia şi va ajunge la Liceul Teoretic Traiana Vuia din Reşița, ne-a declarat directorul Crucii Roşii filiala Caraş-Severin, Alin Cica.

Este vorba despre un transport umanitar din Elveția, mai exact am primit bănci școlare de două persoane și le donăm Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița, liceu cu care noi avem o bună colaborare, în continuare o să sprijinim și primăriile comunelor cu care noi am încheiat convenții de colaborare. O să le ajutăm cu materiale sanitare, substanțe dezinfectante, măști, mănuși, am primit și ciocolată așa că cei care au convenții cu noi beneficiază de mai multe facilități. Facem din nou apel la oameni, să încercăm toți să conștientizăm gravitatea acestei pandemii și să ne protejăm cât mai mult, să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini”, ne-a transmis directorul Crucii Roșii Caraș-Severin, Alin Cica.

Vă reamintim că Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizaţia umanitară cu expertiză în intervenţia în situaţie de dezastre, este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării noastre în lupta cu noul coronavirus.

Filiala din Caraş-Severin condusă de Alin Cica şi Nicolae Berzescu este aproape de autorităţi şi de semeni în această perioadă grea şi luptă cot la cot cu toţi factorii implicaţi pentru prevenirea coronavirusului. Reprezentanţii acestei organizaţii au muncit zi lumină încă de la începutul pandemiei şi au răspuns solicitărilor venite atât din partea cetățenilor cât și a autorităților, demonstrând din nou rolul important pe care-l are Crucea Roşie în comunitatea din Caraş-Severin.

De același autor

Related Articles