Contribuabilii din oraşul Băile Herculane – persoane fizice – au acum posibilitatea plăţii on-line, cu cardul, prin ghiseul.ro a obligaţiilor financiare către bugetul local.

„Aceasă măsură implementată de Primăria Băile Herculane dă de acum posibilitatea celor plecaţi pentru o perioadă de timp mai îndelungată din localitate să îşi plătească obligaţiile fiscale oriunde s-ar afla, în ţară sau în străinătate! Această variantă, cu autentificare, va afişa soldurile contribuabilului sau cuantumul amenzilor şi altor obligaţii fiscale direct în contul utilizatorului! Este foarte simplu, intră pe ghiseul.ro , introduc CNP-ul, introduc datele cardului şi vor primi o parolă şi un utilizator şi acolo vor vedea toate obligaţiile de plată pe care le au şi le pot plăti. Pot plăti şi dacă au card emis în străinătate!”, ne-a precizat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Măsura a intrat în vigoare, astfel că pot fi plătite electronic obligaţiile către bugetul local ale contribuabililor din oraşul de pe Valea Cernei. „Noi încă din anul 2016 am pus la punct pe ghiseul.ro , dar iniţial s-a putut plăti doar cu cardul la casieria Primăriei! De acum se poate efectua şi on-line, din faţa calculatorului!”, ne-a declarat edilul-şef al oraşului de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU