Chirurgul Romeo Dumitrescu a revenit pe funcţia de conducere temporar vacantă de director executiv al DSP Caraş-Severin

Medicul chirurg Romeo Traian Dumitrescu revine pe functia de conducere temporar vacantă de director executiv al DSP Caraş-Severin pe perioada stării de alertă. Acesta a fost numit prin ordinul 750/22.05.2020 al Ministerului Sănătăţii, semnat de secretarul de stat din MS, Horaţiu Moldovan.

Ordinul mai prevede ca va înceta de drept în cel mult 30 de zile după starea de alertă, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Vă reamintim că în 19.05.2020, Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin anunţa că la conducerea instituţiei a revenit, prin Ordinul cu Nr.721\18.05.2020 Dănilă Miloş. Astfel, începând cu data de 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgenţă Miloş Dănilă a revenit în calitate de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică din judeţul Caraş-Severin.

Tot în ziua respectivă, Miloş Dănilă a fost informat că nu va rămâne director executiv în Caraş-Severin ci a fost detaşat la Giurgiu.

Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, ne-a transmis atunci purtătorul de cuvânt al DSP CS, Daniel Botgros

De același autor

Related Articles