Cele doua ambulanţe noi de tip C2 au devenit funcţionale în Caraş-Severin!

Cele doua ambulante de tip C2 achizitionate recent prin programul guvernamental 2014-2020, au devenit funcţionale în Caraş-Severin. Judeţul nostru avea nevoie de aceste ambulanţe noi şi este important ca în următorii ani, etapizat să fie reînnoit tot parcul auto susţine managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Adrian Truică. Toate substaţiile din judeţ vor primi ambulanţe noi. Guvernul României va repartiza Caraşului încă 12 autosanitare până la finele anului 2019.

„Am aşteptat cu mult interes această tranşă de autosanitare. Cele două ambulanţe de tip C dorim să ajungă şi în alte substaţii acolo unde există linie de gardă, cu medici. De exemplu în Herculane şi în Caransebeş. Intenţionăm ca acolo să ducem ambulanţele de terapie intensivă mai ales că în Herculane nu avem spital”, a precizat managerul ambulanţei cărăşene.

Vă reamintim că un alt lot de 5 autospeciale noi de tip B1/B2 au ajuns în Caraş-Severin anul trecut în luna decembrie. Din păcate 90% din ambulanţele din parcul nostru auto sunt vechi iar noile ambulanţe sunt mai mult decât necesare, a mai precizat pentru Radio Reşiţa Adrian Truică.

Cele mai citite

Related Articles