Casieriile ENEL cu program special de sărbători

411

Casieriile Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise în perioada 24-26 decembrie 2018. În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit de luni până vineri de la 8.00 la 16.00.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației MyEnel App fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. (Hardy Cvoica)