Cartierul Balta Sărată din Caransebeş a fost astăzi, ecologizat de zeci de voluntari tineri

Primăria alături de Organizaţia pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare Caransebeş şi voluntarii de la Asociaţia “Simţim la Fel” au organizat astăzi o campanie de ecologizare în cartierul Balta Sărată din Caransebeş.

Prin acest eveniment la care au participat elevi de la Colegiul Naţional Traian Doda dar şi din acest cartier, s-a urmărit încurajarea comunităţii să acţioneze în mod responsabil faţă de mediul înconjurător. Au fost identificate zonele cu deşeuri, iar elevii au aflat detalii despre importanţa reciclării şi a menţinerii unui mediu curat şi sănătos ne-a declarat astăzi, primarul Felix Borcean.

Acţiunea a fost o reuşită. Tinerii au adunat zeci de saci cu deşeuri iar la final au fost premiaţi cu diplome şi dulciuri, pentru că au dat dovadă că sunt adevăraţi voluntari şi că-şi iubesc zona în care locuiesc. Şi cel mai greu sac cu gunoi a fost premiat iar copii au fost motivaţi astfel să participe şi la alte acţiuni de igienizare a mediului înconjurător.

Tot în cadrul acestei acţiuni au fost plantaţi 10 brazi mici 3 mari pentru a înfrumuseţa şi mai mult cartierul din Caransebeş.

Acţiunea de ecologizare a fost o reuşită susţin organizatorii astfel că “Proiectul Fă-ţi curat în cartier” va continua şi în alte zone din Caransebeş.

De același autor

Related Articles